Kategorier

ICA Bengtssons fortsätter att sponsra under 2013!

Nu är det klart att ICA Bengtssons förlänger sin sponsring av teamet över säsongen 2013.

ICA Bengtssons är Strängnäs bästa matbutik och har sedan starten 1938 försett Strängnäsborna med matvaror både för vardag och fest. ICA Bengtssons är speciellt stolta över deras delikatessavdelning och festmat som du kan beställa till dopet, bröllopet, möhippan, festen eller för att förgylla en vanlig dag med dina vänner och familj.

Hos ICA Bengtssons kan du med ICA bankkort utföra enklare tjänster som uttag, insättningar och saldoförfrågan direkt i kassan när du handlar.

ICA Bengtssons tillhör även ett av postens serviceställen där du exempelvis kan köpa frimärken samt skicka och hämta brev och paket.

För mera information om ICA Bengtssons så kan ni titta in på deras hemsida på http://www.icabengtsson.nu/ eller klicka på deras logga här ovanför.

Vi i teamet vill rikta ett stort tack till Peter Hallgren och ICA Bengtssons för deras stöd under säsongen, och hoppas att vi kommer få ett roligt år tillsammans.

Kategorier: ICA Bengtssons, Sponsring
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss