Kategorier

Uppdatering inför SM på Karlskoga motorstadion

Nu till helgen så körs SM deltävling 3 på Karlskoga Motorstadion, tillsammans med ”North European Superbike Challenge”. Men det ser ytterst tveksamt ut för att jag kommer att stå på startlinjen nu till helgen.

Kroppen ställer fortfarande till det för mig, och jag har fortfarande svårt att röra mig och svårt att sova på nätterna. Nu i veckan har jag varit på två läkarbesök med lite provtagningar och undersökningar. Alla prover hittills visar att det inte är några större fel, men på senaste besöket så sa läkaren att det ser ut som någon form av virusinfektion i kroppen men att dom fortfarande väntar på svar från ett antal blodprover som togs igår. Dom svaren väntas in imorgon torsdag. Det verkar ändå som att det inte har något att göra med kraschen i Karlskoga senast, utan något form av virus. Fram tills dom sista provsvaren kommer så är det inte mycket att göra än att vänta, försöka vila, och köra vidare med smärtstillande.

Som kroppen känns just nu så är det ingen större mening att ställa upp i Karlskoga. Hade jag varit med och slagits om någon mästerskapstitel eller några framskjutna placeringar i mästerskapet, så hade jag kunnat åka dit och försöka köra och kanske rädda några poäng. Men som det är nu så är det ytterst dumt att riskera något. Särskilt på Karlskoga motorstadion som är den bana i Sverige som har i särklass sämst beläggning och där det är allra minst marginaler för att krascha. Såvida det inte skulle bli några drastiska förbättringar dom närmsta dagarna, så kommer vi tyvärr inte att åka till Karlskoga, utan istället att satsa nästa deltävling i Falkenberg i mitten på augusti.

Kategorier: 2016, Karlskoga, SM
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss