Kategorier

12 fantastiska dagar på Gotland!

Nu är vi nyss hemkomna från 12 riktigt grymma dagar på Gotland, och 6 fantastiska dagar på Sveriges bästa bana Gotland Ring.

Jag fick privilegiet att under två helger jobba som instruktör för bandagsarrangören Actionpics. Utöver att jobba som coach/instruktör så fick jag även möjlighet att träna lite på en av nordens bästa banor, i 6 hela dagar…

Vi hann som sagt med två helger på banan, och klämde sedan in några dagars semester på Gotland med familjen däremellan.

Det var mitt första besök på Gotland ring, eftersom vi inte tävlar på den banan i vanliga fall, och trots ganska höga förväntningar så jag blev faktiskt positivt överraskad. Det är verkligen en sjukt rolig, och väldigt svår bana. Den har långsamma- och snabba kurvor, nivåskillnader, inbromsningar över krön, och dolda kurvor. Och det tog ganska många pass innan jag kände att jag hittad runt ordentligt, och kunde börja jobba på linjerna och farten lite.

Men till helg nummer två så brjade det kännas riktigt bra.

Utöver att jobba som instruktör och coach, vilket jag tycker är riktigt roligt, så fick jag även köra massor i ”racegruppen” och fick mycket kvalitetstid i sadeln.

Jag vill rikta ett stort tack till Actionpics (Marcus och Lillan) såklart, alla glada instruktörer och resurser, samt alla deltagare under dom här två helgerna. Jag har verkligen haft riktigt roligt!

Nu närmast väntar 10 dagars vila, och lite rehab för axlarna, innan det är dags att hoppa upp i sadeln igen. Då åker instruktörsvästen på igen när det är dags för två hela dagar på Karlskoga Motorstadion med Actionpics.

 

Kategorier: Actionpics, Gotland, Gotland Ring

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss