Kategorier

Två härliga dagar på Mantorp med Actionpics

Under veckan som gick så hade vi återigen möjlighet att spendera två riktigt grymma dagar på Mantorp park tillsammans med Sveriges bästa bandagsarrangör Actionpics. 

Det blev två dagar med bra väder och massor av bantid. Även fast det kanske inte ger mig så himla mycket som ren fartträning så är det ändå mycket tid i sadeln, vilket jag behöver för att komma i form rent fysiskt efter sjukdomen, och sjukt roligt att jobba som instruktör. Under dagarna så fick jag möjlighet att hjälpa massor av förare att förbättra sin körning, och till nya personbästa på banan. Det var många skratt och glada miner under dagarna vilket ger en riktigt bra påfyllning med positiv energi. 

Actionpics körde även för första gången två stycken race-for-fun under fredag eftermiddag, vilket gjorde dom till första Svenska bandagsarrangör att på lagligt vis arrangera en tävling utanför förbundet Svemos kontroll genom att använda konkurrerande förbundet SMA. Dom två racen var väldigt lyckade, och verkade uppskattas väldigt mycket av deltagarna. Det var även en chans för mig att stå på "andra sidan" av ett race för en stund, och jobba som funktionär. Så det var lite kul.

Nu laddar vi på för nästa helgs SM-final på Linköpings Motorstadion!

 

Kategorier: 2016, Actionpics, Mantorp
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss