Kategorier

2 lyckade dagar på Mantorp med Actionpics

Det blev två riktigt bra dagar på Mantorp tillsammans med det något missanpassade gänget i Actionpics.

Vädret var kanon, trots att det kanske var lite kallt och blåsig, med strålande sol och mycket körning. Att jobba som instruktör är sjukt roligt och givande. Att hjälpa någon annan att bli en säkrare och snabbare förare är riktigt kul.

Jag fick många välbehövliga varv i kroppen (och på cykeln), och även om det inte går att pressa 100% när man kör som instruktör, så var det ändå väldigt nyttigt att få mera tid i sadeln på nya hojen.

Jag måste erkänna att det uppstad vissa tvivel första gången jag körde hojen på Sviestad. Hojen kändes inte alls som jag hade förväntat mig, och jag hade svårt att anpassa mig till Panigalens små egenheter. Men nu, när jag fått lite tid i sadeln, så börjar vi bli riktigt bra kompisar italienskan och jag. Chassiet känns fantastiskt fint, och jag börjar nu vänja mig vid det toppiga effektregistret och den något kraftigare motorbromsen från den stora V-tvinnen. Det finns såklart mycket kvar att jobba på innan vi kan panga in personbästatider, men det börjar nu kännas riktigt bra på hojen.

Jag vill rikta ett stort tack till Marcus och Lillan som driver Actionpics, för att jag får vara med och jobba tillsammans med dom. Och ett lika stort tack till alla andra instruktörer och resurser på Actionpics, som håller en riktigt proffsig nivå och gör ett riktigt bra jobb, trots att vi kan skämta och härja lite mellan varven.

Nu närmast väntar ett par veckors uppehåll innan det är dags att lasta upp allting igen och bege sig till Gotland för några dagars körning med Actionpics igen, och sedan en liten semester med familjen.

Under uppehållet så har vi en del att jobba med på cykeln, så vi håller oss sysselsatta....

 

 

Kategorier: 2014, Actionpics, Mantorp
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss