Kategorier

2 träningsdagar i Karlskoga!

Efter det positiva resultatet på Knutstorp senast, så har vi hållit igång med körträning för att försöka bättra på formen ytterligare. Det har blivit en heldag i Linköping och en på Mantorp. Och nu närmast så väntar två hela dagar på Karlskoga motorstadion.

Dom två träningsdagarna på Karlskoga motorstadion nu torsdag och fredagär ”privata” dagar som arrangeras av Tibble trafikskola som sponsrar Niklas Sjöstrand. Det är två heldagar med väldigt lite folk på banan vilket blir en perfekt uppladdning inför SM- och SO-Finalen som går i Karlskoga redan nästa helg.

Nu är det bara en dryg vecka kvar till finalen, och det känns som säsongen gått alldeles för fort. Det känns som det vara var några veckor den som jag stod med rasad vevaxel på träningslägret i i Anderstorp.

I övrigt så rullar dekalförsäljningen på, och det är riktigt roligt att så många vill stötta mig och teamet genom att köpa en liten dekal. Det finns några dekaler kvar, så ni som är sugna på att åka runt med en cool dekal på bilen kan maila till macke@mackegranstedt.com

Kategorier: Karlskoga, Träning
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss