Kategorier

Äntligen dags för premiär!!!

Nu på tisdag beger vi oss äntligen ner till Anderstorp Raceway för premiären i dom Svenska mästerskapen och PRO Superbike. Som vi har längtat!
Helgen inleds först med ett träningsläger onsdag till fredag, och en chans att gå igenom hojen efter vinterns service och att bli lite varm i kläderna. Sen drar premiärtävlingen igång under lördag och söndag.
Det känns riktigt roligt att säsongen äntligen är igång igen efter en lång och kall vinter. Tyvärr så känns det inte riktigt som att förberedelserna har varit optimala i år. Jag har ingen som helst bantid i ryggen innan denna vecka, medans dom flesta konkurrenterna har varit utomlands på träningsläger flera gånger under våren och kommer till Anderstorp med farten uppe medans vi får börja med att köra av oss lite ringrost dom inledande dagarna. Till detta så kan man lägga till att för första gången någonsin så kör PRO Superbike och SM ihop denna helg vilket bäddar för stenhård konkurrens och rekordstort startfält.
Så det är bara att kavla upp ärmarna och ladda på för allt vad tygen håller denna helg. Sjukt roligt ska det bli i alla fall...

Helgens schema som PDF hittar ni HÄR

Kategorier: Anderstorp, Pro Superbike, SM