Kategorier

Årets andra träningsdag avklarad!

I måndags så var det återigen dags att gränsla hojen för en hel dag på Karlskoga motorstadion. Denna gång arrangerades det av Nylund Racing, och det var förvånansvärt bra förhållanden för årstiden. 10-12 plusgrader och strålande sol.


Målet för dagen var att få så många varv i kroppen som möjligt för att försöka hinna ifatt alla lyxlirare som har råd att åka utomlands och träna innan säsongen. Det var sk. öppen depå hela dagen, vilket innebär att den inte delas in i klasser utan det bara är att åka in och ut på banan som man vill vilket var perfekt.

Enligt dataloggern så körde jag 136 varv under dagen, vilket är riktigt mycket för en dag, och det känns i kroppen idag kan jag säga. Trots att jag körde så mycket, och att jag körde på riktigt dåliga, begagnade däck från förra året så lyckades jag faktiskt komma ner på rätt så skapliga tider också.
På varv 28 efter lunchuppehållet så körde jag bara 2 tiondelar över mitt personbästa på banan, och låg faktist runt dom tiderna större delen av eftermiddagen innan jag blev allt för trött.
Och det får nog anses som klart godkänt så här tidigt på säsongen efter bara 2 träningar.

Framförallt så är det så fantastiskt roligt att köra hoj just nu. Satt nog med ett konstant flin på läpparna under samtliga 162 varv som jag körde, och även dom 4 timmarna i bussen på vägen dit och hem. Och det enda jag ville när jag svängde in i depån var att åka direkt ut på banan igen.

En riktigt lyckad dag!!!!

Nu väntar lite vila från hojen tills det bär iväg ner till Anderstorp för träningsläger mellan den 22:a och 24:e April. En perfekt uppladdning inför SM-premiären på samma bana helgen efter.

Kategorier: Karlskoga, Träning
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss