Kategorier

Årets säsongssammanfattning i bokform!

Ni vet den där doften av en nytryckt bok? Det luktar sjukt gott, visst? Och det luktar om möjligt ännu godare när det är ens egen bok som man precis fått i sin hand från tryckeriet.

För nu är dom äntligen här! Säsongssammanfattningen för 2015. Tillsammans med Arkitektkopia så har vi för andra året i rad tagit fram en säsongssammanfattning i tryckt format, snyggt spiralbunden med en längre sammanfattning av säsongen som varit blandat med några coola bilder både på- och vid sidan av banan.

Boken har redan börjat delas ut till alla samarbetspartners och sponsorer.

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till Arkitektkopia för en snabb och proffessionell service, vi är sjukt nöjda med resultatet!

 

Mer information om Arkitektkopia:

Arkitektkopia är ett rikstäckande serviceföretag i den grafiska branschen.

Med helhetslösningar bestående av tjänster, applikationer och tryck hjälper Arkitektkopia sina kunder med tryckt och digital information som ska spridas eller sparas. Arkitektkopia vänder sig till alla som behöver kommunicera – tydligt och snabbt.

Arkitektkopia är ca 300 medarbetare som arbetar med målsättningen att förenkla förekomma med mottot Pålitliga – Påhittiga – Personliga. Företaget omsätter ca 400 miljoner kronor och finns på 30-tal platser runt om i Sverige.

För mera information, kolla in deras hemsida på www.arkitektkopia.se

Vill du hitta till kontoret i Strängnäs så klickar du på följande länk: Arkitektkopia

Kategorier: 2015, Arkitektkopia, Bok, säsongsammanfattning
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss