Kategorier

BalanZe firar 10år med kanonerbjudande!

Träningsanläggningen BalanZe i Strängnäs, som hjälper mig med min träning vid sidan av banan, firar i år 10år. Detta firar dom bl.a med ett kanonerbjudande just nu.

Bli medlem idag, och träna 10 veckor för bara 10 kronor. Det är ett begränsat antal platser, bara 110st, så det är först till kvarn som gäller.

Ett perfekt tillfälle att ta tag i din träning!

Har ni några frågor, så kontakta BalanZe på 0152-420 80 eller kolla in www.balanze.se


Mer om BalanZe:

Balanze är en träningsanläggning som grundades 2005 med ambition att förbättra Ditt välmående och Din hälsa. Vi arbetar med att kombinera träning med livsglädje.
BalanZe erbjuder kvalitet i lokalerna, redskapen och hos personalen. Hos oss är det Din träning och Dina behov som står i fokus. Du är välkommen som nybörjare eller van motionär. Genom vårat utbud och din insats bidrar vi till ett rikare liv för ALLA.

Vi arbetar för att Du ska finna en träningsform som passar Dig. Att träna handlar inte bara om att lyfta en hantel rätt eller att göra stora framsteg på kort tid. Det handlar mer om att hitta glädje i att motionera. Det viktigt att trivas med sin träning och känna motivation till att regelbundet röra på sig. Vi arbetar för att Du ska finna en motionsform som passar just Dig. Därför erbjuder BalanZe många olika träningsalternativ både genom individuell- och gruppträning.

För mera information om BalanZe, så kan ni kika in deras hemsida på www.balanze.se

Kategorier: 2015, BalanZe, Sponsor
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss