Kategorier

Behandling av axel

Nu är det ju två veckors vila från motorcykelåkningen innan vi åker till Gotland Ring, och då tyckte läkaren att det var lämpligt att köra en ordentlig kortisonbehandling av axlarna, så dom fick lite tid på sig att vila och kortisonet fick lite tid att verka ordentligt innan jag börjar använda axeln igen.

Så i måndags var jag på Capio Artro Clinic på Sofiahemmet i Stockholm och träffade en axelspecialist som gjorde två injektioner i varje axel. En i den sk. AC-leden (mellan nyckelben och skulderblad) som jag haft problem med hela tiden, och en injektion i ett underliggande ligament på varje sida. Fyra injektioner som inte var sådär alldeles njutbara faktiskt.

Efter injektionerna i måndags tillstötte lite komplikationer med svullnad, stelhet, och kraftiga smärtor, som gjorde att jag fick uppsöka läkare igen igår kväll. Läkaren gjorde en ny undersökning och skrev ut några riktiga dunderpiller, så i natt kunde jag sova för första gången sedan behandlingen. Kändes riktigt bra.  

Prognosen är fortfarande att jag ska vara ”fit-for fight” inom någon vecka, i god tid till avresan mot Gotland Ring.

Kategorier: Axel, injektion, kortison, rehab
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss