Kategorier

BOTAB fortsätter att sponsra även 2012!!

Nu har det blivit klart att BOTAB, som varit med och stöttat oss i teamet sedan 2006, förlänger sin sponsring över 2012 års säsong.

BOTAB har konstruerat, tillverkat, och sålt lyftutrustning sedan början av 70-talet. Deras långa och breda erfarenhet löser dom flesta förekommande lyftproblemen och dom erbjuder kompletta, nyckelfärdiga lösningar, baserade på deras produktprogram och egna konstruktioner.

BOTAB´s affärsidé är att erbjuda sina kunder kompletta system, komponenter och tekniska lösningar för lasthantering, som skall bidra till en effektivare materialhantering, minskade konstnader samt minskad risk för arbetsskador.

BOTABBOTAB har under mer än 40 års tid hela tiden värnat om kompetensen i företaget när det gäller konstruktion inom mekanik, el, elektronik och pneumatik. Därför kan dom erbjuda sina kunder lösningar som är anpassade efter behovet. Vare sig det rör sig om helt unika lösningar, eller anpassning med någon av deras agenturprodukter. Med moderna datorhjälpmedel och konstruktion i 2-D och 3-D CAD-teknik står dom väl rustade inför kommande utmaningar.

Vi i teamet är givetvis otroligt glada och väldigt tacksamma för all den hjälp vi fått tidigare under åren av BOTAB, och för att dom vill fortsätta att vara med i gänget med sponsorer som lyfter fram teamet mot nya framgångar även under 2012!


För mera information om BOTAB så kan ni titta in på www.botab.se eller klicka på deras logga här ovanför.

Kategorier: Botab, Sponsor