Kategorier

CLC – En grymt bra byggfirma!

Vi har, som en del kanske hört massor av tjat om, under det senaste året arbetat en hel del med huset hemma. Bland annat så har vi gjort en tillbyggnad på 32 kvm med två sovrum och ett loft. Och för alla er där ute som inte tror att det går att få tag på en riktigt bra byggfirma som dessutom har bra priser, så ska jag nu tipsa er om Christer Lundvall Construction.

CLC och deras underentreprenörer har levererat ett förstklassigt jobb, på utsatt tid, och till utlovat pris. Dessutom har det varit en bra och rak kommunikation under hela bygget och vi är så sjukt nöjda.

Som ett exempel kan jag säga att när det mitt under bygget spöregnade en natt så ringde telefonen klockan halv sju på söndagmorgonen. Det var Christer som var lite orolig för regnet och ville komma och kolla så att det inte läckte in i bygget någonstans. Väl på plats konstaterades att det läckte in på ett ställe där det var tätat tillfälligt med presenningar. 20 minuter senare var det 3 snickare på plats och fixade till det. Klockan sju på en söndagsmorgon! Sjukt bra service!

Så till alla er som behöver en hantverkare så kan jag varmt rekommendera CLC Bygg, som arbetar med allt i trä, sten, och betong, samt köksbänkar i sten.

Vill ni komma i kontakt med CLC så är det enklast att ringa till Christer Lundvall på 070-6032796.

Kategorier: CLC, Sponsor
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss