Kategorier

CoolContour System - Fettreducering med kyla!

Naprapat Conny Lagestrand i samarbete med Hälsostudion i Eskilstuna kan numera erbjuda behandling av fettdepåer helt utan kirurgi. Genom att använda ett system som heter CoolContour så kan man reducera underhudsfett med upp till 25% genom bara en behandling.

Enkelt förklarat så använder man systemet för att frysa fettcellerna så att dom kristalliseras och förstörs. Sedan efter en behandling, sker under en period av 6-12 veckor, en gradvis reduktion av fettlagret. Upplösta fettceller tas långsamt och gradvis upp av det normala metaboliska systemet vilket innebär att blodfetterna inte påverkas. Tjockleken på underhudsfettet minskar i genomsnitt 20% efter 2-3 månader, och 25% efter 6 månader. Ytterligare reduktion kan åstadkommas genom upprepade behandlingar med intervaller om ca 10-12 veckor.

Behandlingen är helt smärtfri och tar bara en timme.

Just nu har dom ett mycket förmånligt introduktionserbjudande på denna behandling. Kontakta Conny Lagestrand på 070 811 01 99 för mera information.

Kategorier:
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss