Kategorier

Dags för 2 dagar med Actionpics på Mantorp

Nu är det äntligen dags att kasta benet över sadeln på hojen igen. För på onsdag eftermiddag så lastar vi allt och åker ner till Mantorp Park för två hela dagars körning tillsammans med Actionpics.

Det är som instruktör för bandagsarrangören Actionpics som jag får möjligheten att köra på Mantorp denna gång. Ett väldigt roligt arbete där man får hjälpa bandagsdeltagare att förbättra sin körning, och bli både snabbare och säkrare förare. Dessutom får jag själv mycket tid i sadeln, och även om det inte alltid går att ligga och köra 100% så är det otroligt bra. Det är viktigt för mig att få så mycket tid på Ducatin som möjligt nu i början på säsongen, och detta är ett lysande tillfälle.

För mera information om Sveriges proffsigaste bandagsarrangör Actionpics så går ni till www.actionpics.se.

Jag rekommenderar starkt att ni som kör motorcykel i någon form bokar in er på minst en bandag under sommaren. Det är otroligt nyttigt att under säkra förhållanden på banan lära sig hur motorcykeln beter sig i extrema situationer. Hur mycket man kan bromsa, och hur mycket man egentligen kan lägga ner motorcykeln i kurvorna. En vacker dag kan det rädda dit liv ute i trafiken.

Kategorier: 2014, Actionpics, Mantorp
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss