Kategorier

Dags för Gotland Ring!

Nu är det äntligen dags för avfärd mot Gotland, och Gotland Ring. Ikväll så lastar vi allt, och åker imorgon bitti till Nynäshamn för att ta färjan till Gotland och massor av körning på sveriges nyaste bana Gotland Ring.

Det är som instruktör för bandagsarrangören Actionpics som vi får möjligheten att köra på Gotland Ring, som inte används för någon tävlingsserie i dagsläget. Jag har själv aldrig kört på banan tidigare, utan bara sett bilder och filmer från den, och hört massor av gott om den från folk som varit där. Enligt många så är det Sveriges bästa bana, så det ska bli jätteroligt att komma dit. Det är första gången som jag behöver lära mig en nya bana också sedan Poznan i Polen 2007, så det ska bli jättekul.

Vi kommer att köra fredag - söndag denna helg, och är sedan kvar på Gotland i veckan för att sedan köra torsdag - lördag helgen efter innan vi packar ihop och åker tillbaka till fastlandet igen. Så det kommer att bli mycket körning.

Innan avfärd är det mycket att göra. Förutom den vanliga packningen och lastningen så har vi servat hojen, bytt ut en del delar, och monterat en ny quickshifter. Dessutom har det blivit täta besök både hos läkare och hos världens bästa naprapat Conny Lagestrand för att försöka få ordning på axlarna igen som fortfarande är riktigt risiga efter behandligen på Capio Artro Clinic. Sen står vi helt utan däck inför avresan mot Gotland, men Bridgestone meddelade att leveransen av slicks kom till Sverige igår och borde vara hos oss idag eller imorgon, förhoppningsvis...

För er som är nyfikna så finns det mera informatiom om Gotland Ring på www.gotlandring.com

 

 

 

Kategorier: Actionpics, Gotland Ring

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss