Kategorier

Dags för Gotland ring!

 

Nu är det äntligen dags för Gotland Ring igen. Det är något av en höjdpunkt varje säsong när vi packar ihop hela familjen och åker till Gotland för två veckor av racing och semester.

Det är som instruktör för bandagsarrangören Actionpics som jag får möjligheten att köra på Gotland Ring, som faktiskt inte används för någon tävlingsserie i dagsläget. Gotland Ring är enligt många Sveriges finaste bana, och jag är inte sen att hålla med. Banan ligger vackert insprängt i ett gammalt kalkbrott i norra Gotland omgiven och vit sten, skog, och massor av vindkraftverk. Banlayouten är riktigt rolig, och den har lite av det mesta faktiskt. Snabba kurvor, långsamma kurvor, höjdskillnader, och ett par riktigt trixiga partier där man får hålla tungan rätt i munnen för att få till en bra race-line.

Vi kommer att köra fredag-söndag kommande helg, och är sedan kvar på Gotland några dagar för semester med familjen innan vi åker hem på tisdag kväll. Sedan flyger jag ensam ner på torsdag kväll igen, och kör fredag-söndag sista helgen innan vi packar ihop och åker tillbaka till fastlandet igen. Så det kommer att bli riktigt mycket körning.

För er som är nyfikna så finns det mera information om Gotland Ring på www.gotlandring.com och vill ni ta chansen att köra en bandag med Sveriges bästa bandagsarrangör så hittar ni mer information på www.actionpics.se

 

 

Kategorier: 2015, Actionpics, Gotland Ring
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss