Kategorier

Dags för SM-final i Linköping

Helgen närmar sig nu med stormsteg, och under kvällen och förmiddagen imorgon så är det såklart en miljon grejer som ska fixas innan avresan mot Linköping imorgon efter lunch. En miljon grejer som alla precis lika gärna kunde fixats förra veckan, eller veckan innan.. såklart... Man skulle ju faktiskt, rent teoretiskt sett, kunna tycka att man efter att hållit på med detta i snart 13år kanske borde ha lärt sig att börja i god tid. Och att man kanske borde ha fått lite rutin på det här med förberedelserna inför en tävlingshelg under alla dess år. Men det hör liksom till på nåt sätt... Att allt ska göras i sista minuten... Det kanske är ett sätt att hamna i rätt sinnesstämning inför en tävling... Vad vet jag... 

Hur som helst... Efter en på alla sätt lyckad tävling nere på Falkenberg senast, så känns det faktiskt riktigt bra inför finalen. Hondan och jag har blivit rikigt bra kompisar under säsongen, och njuter av varandras sällskap både på- och vid sidan av banan. Och på Falkenberg så började vi även hitta lite fart också, särskilt i sista racet på söndagen.

Målsättningen för helgen är såklart att köra snabbare än vi gjorde senast på Linköpings Motorstadion. Nytt personbästa ligger såklart också en bit upp på önskelistan. Men framförallt så hoppas jag på två lika roliga race som nere på Falkenberg senast, men massor av fighter. 

Till helgen är vi även tillbaka till full styrka igen i depån, men mekaniker och hela familjen annorlunda på plats, vilket också känns kul. Lite vemodigt dock att det kommer vara sista gången för i år som man får köra hoj, och det nu väntar en lång och mörk höst, vinter, och vår, innan man får gasa igen... Men att tyda av alla tänkbara saldon och kontoutdrag, så kan det nog kanske vara en lång och på alla sätt välbehövlig återhämtningsperiod...  

Schema och information kring helgens SM-final kan man hitta på www.sviestadloppet.se 

 

 

Kategorier: 2015, Final, Linköping, SM, Sviestad
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss