Kategorier

Dags för SM-final i Linköping!

Ni vet den där känslan man har i kroppen precis innan säsongen börjar? Det pirrar i magen och man har en lång och härlig sommar framför sig, med massor av grym racing och soliga dagar. Och sen säger det bara PANG! Så är man framme vid årets sista race, och undrar lite vart säsongen tog vägen… Det har gått så sjukt fort.

Det är såklart lite blandade känslor inför finalen nu till helgen. Det ska bli så grymt kul att tävla igen, och jag är laddad till tusen efter racet i Falkenberg senast. Jag har nu inga problem kvar sedan virusinfektionen, och har kunnat trycka på bra med fysträningen dom senaste veckorna och kroppen känns riktigt bra igen. Så det känns riktigt bra, men också lite vemodigt att det snart är slut såklart.

Jag har aldrig varit riktigt bra kompis med banan nere i Linköping. Jag har haft svårt att få upp farten där och får aldrig något riktigt flyt i körningen, trots att det är min hemmabana. Har också haft svårt att hitta en bra setup på hojen för banan i Linköping. Men dom senaste två gångerna vi varit där nere och tävlat så har det faktiskt stämt lite bättre, och jag har lyckats putsa till mitt personbästa lite grann så att det nu ligger inom någorlunda respektabla gränser. Så det känns som att vi borde bli kompisar snart, banan och jag. Dessutom så är i mina ögon Linköpings Motorsällskap Sveriges bästa arrangör av roadracingtävlingar. Det är alltid riktigt bra uppstyrt, tävlingarna och allt omkring flyter på riktigt bra. Så det känns riktigt kul att börja lasta bussen ikväll.

Mera information om helgen hittar ni på LMS' eventsida HÄR 

Live Timing och resultat under tävlingen hittar ni på www.amigoo.se

Nu kör vi!

 

 

Kategorier: 2016, Linköping, SM
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss