Kategorier

Dags för SM-final i Linköping!

Oj oj. Det känns som att säsongen precis har börjat, och sen säger det bara pang, så är det dags för årets sista race. Denna helg är det alltså dags för finalen i dom Svenska Mästerskapen i Roadracing nere på Linköpings Motorstadion.

Det är med lite blandade känslor jag ser fram emot finalen. Det finns viss oro och lite osäkerhet kring hur det kommer att kännas att pusha för fullt på hojen igen efter kraschen senast. Hur kommer hojen kännas? Kommer jag hinna få upp farten på bara tre träningspass på fredagen? Det gör det också lite svårt att sätta en bra målsättning renst sportsligt. Sen är det också en liten skopa med vemod såhär när säsongen lider mot sitt slut. Efter finalen så ger vi oss in i höstmörkret, och vintern, utan att få sätta sig på en hoj förrän om ett halvår igen.

Men den största känsland är nog ändå glädjen och nervositeten som alltid är inför en racehelg. Det ska bli så förbannat kul att äntligen få köra hoj igen!

Finalen har ett lite annorlunda upplägg än årets andra tävlingar, då vi nu bara tävlar på lördagen istället för både lördag och söndag. Detta innebär också att det bara blir ett race den här helgen.

Schemat för helgen ser ut som så att Superbike kommer att få tre träningspass på fredagen (10:15, 13:55, och 16:40), och sedan kval på lördagen kl.11:10 – 11:50 och race start kl.16:00.

Hoppas vi ses nere på Linköpings Motorstadion i helgen!

Kategorier: 2017, Final, Linköping, SM
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss