Kategorier

Dags för SM-finalen på Mantorp!

Nu till helgen så är det dags för SM-finalen nere på Mantorp Park mellan Linköping och Mjölby. Roadracing SM har inte gått nere på Mantorp på många år, och det är första gången som jag kommer att tävla på banan. Vi har haft ytterst begränsat med träning på banan i år, så det känns verkligen som en ny bana för mig.

Det ska bli så sjukt roligt att tävla igen efter en månads uppehåll, men samtidigt så tråkigt att det redan är dags för final. Det känns verkligen inte som att det var länge sedan vi stod där på premiären nere på Anderstorp i April och frös, och vips så har det gått en hel säsong.

Det blir en extra lång helg den här gången eftersom arrangören valt att köra SM-finalen ihop med långloppsserien och deras supportklasser vilket innebär att den vanliga fredagsträningen flyttats tillbaka till torsdagen till förmån för ett 6h lopp i ERF serien och ett race i BoTT serien. Sen är det kval och race både lördag och söndag som vanligt.
Nu finns det även möjlighet att köra en kvällsträning med en annan arrangör på onsdag kväll, och eftersom jag behöver all träning jag kan få på Mantorp så har jag inte råd att missa detta, så vi åker iväg redan på onsdag morgon.

Målsättningen med den här helgen är som vanligt att sätta personbästa, ta mig i mål bättre än jag kvalar, och ta SM-poäng. Det skulle också sitta fint att följa upp dom två topp-10 placeringarna på Anderstorp med en eller två till nu på finalhelgen, men det skulle vara en ren bonus.

Tidsschema och information finns på Anderstorp Racing Club’s hemsida: ARC.nu
Och under helgen så kan ni följa både lördagens och söndagens race via webbradio via länken http://ice.cname.se:8000/arc.m3u

För er som är intresserade av biljetter så kontakta mig innan helgen.

Nu kör vi så det ryker!!!!! :)

Kategorier: Mantorp, SM
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss