Kategorier

Dags för SM i Falkenberg

Nu till helgen så är det äntligen dags för lite racing igen. Fyllda av positiv energi från dom två senaste deltävlingarna, där det gått riktigt bra, så beger vi oss ner mot Falkenberg på torsdag förmiddag för lite av en ”come back” på Falkenbergs motorbana.

Det är ju första gången jag kommer att köra på Falkenbergs Motorbana sedan kraschen som satte punkt för säsongen 2018 i Augusti förra året, vilket egentligen inte känns nåt speciellt om jag ska vara ärlig. Egentligen så är det nästan bara bra känslor då jag avslutade med nytt personbästa precis innan kraschen, så det ska bara bli kul att komma tillbaka.

Det enda orosmolnet den här helgen är väl egentligen vädret. Det ser ut att bli riktigt grisväder hela helgen, med i princip konstant regnande från att vi kommer dit på torsdag eftermiddag, tills vi packar ihop och åker hemåt på söndag kväll.
Något som kanske känns lite sämre då jag dom senaste åren haft det lite tufft i det blöta, och haft svårt att få till det riktigt i regnet. Men ska man se det från den positiva sidan så lär det ju finnas tillfälle till mycket regnträning nu i helgen i alla fall.

Helgens deltävling kommer att direktsändas på Roadracing.se’s YouTube-kanal som vanligt, så håll koll där ifall ni är intresserade.

Tidsschema och information hittar ni på www.roadracing.se 

Kategorier: 2019, Falkenberg, SM
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss