Kategorier

Dags för SM i Karlskoga!


Efter vad som känns som en halv evighet så är det nu ÄNTLIGEN dags att slänga benet över sadeln på Hondan igen och tävla lite…

Nu till helgen så är det dags för race nummer 5 och 6 i dom svenska mästerskapen i Superbike på värmländska Karlskoga Motorstadion. Detta är första gången på flera år som vi kommer att tävla på Karlskoga motorstadion då dom under dom senaste åren valt att stå utanför SM för att köra sitt eget upplägg. Något som varit tråkigt både för oss förare och hela SM-serien. Men nu är man alltså tillbaka på kalendern igen.

Då jag valt att inte köra dom tävlingar som gått utanför SM, så har jag följaktligen inte tävlat på banan på flera år. Banan är dessutom ombyggd sedan jag tävlade där senast, vilket gör att det känns lite nervöst att komma tillbaka dit. Det blir lite att lära om sig på nytt igen. Dessutom så har jag i princip inte suttit på hojen under hela sommaruppehållet heller vilket gör att jag förmodligen kommer att känna mig lite ringrostig när vi rullar ut på banan på fredagen.
Så jag vet faktiskt inte vad jag ska tro om helgen… Mer än att det kommer bli så sjukt roligt att köra lite hoj igen…

Detta är också mitt sista race i karriären på en bana inom rimligt avstånd, vilket gör det till ett ypperligt tillfälle för er som någonsin tänkt tanken att ni skulle ta er iväg och kolla på ett race någon gång, att fräsa iväg till Karlskoga nu till helgen och kolla lite roadracing.

För er sponsorer som är intresserade av att komma och titta, så är det bara att ni hör av er till mig innan så fixar vi biljetter.

Upplägget är som en vanlig SM-helg med friträningar på Fredagen, kval och race både lördag och söndag.

Kategorier: 2019, Karlskoga, SM
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss