Kategorier

Dags för SM i Linköping!

Nu till helgen är det äntligen dags för race igen. Nu på torsdag beger vi oss ner till Linköpings Motorstadion för säsongens andra SM-deltävling.

Det har gått ganska lång tid sedan premiären på Anderstorp i början på Maj, så rent racemässigt så känner jag mig faktiskt lite ringrostig. Jag har dock fått mycket tid på cykeln ändå sedan Anderstorp med ett antal bandagar och massor av instruktörsjobb med Actionpics. Så jag börjar känna mig riktigt hemma på Hondan nu. Nackdelen med instruktörsjobbet är väl kanske att man tappar den där sista lilla attacken i åkningen när man inte ligger på 100% hela tiden och kör, vilket jag hoppas hinna få tillbaka redan under fredagsträningen.

Målsättningen för helgen är faktiskt lite oklar rent resultatmässigt. Vi har faktiskt större startfält anmält till tävlingen än på många år, och konkurrensen är den hårdaste på länge känns det som, särskilt i "mellanskiktet" där jag brukar ligga. Just nu ligger i alla fall mitt fokus på att få upp farten i kroppen, och har så jäkla kul det bara går där ute på banan. Då brukarnresultaten komma av sig självt sedan…

Mer information om helgens tävling hittar ni på den officiella hemsidan www.sviestadloppet.se
Där finns schema och information om allt kring tävlingen. Är ni sugna på att komma och kolla ett race under säsongen så är racet i Linköping det självklara valet. Fri entré, fri parkering, gratis läktarplatser, pausunderhållning, medåkning, mm. Det enda som kostar, om man vill ha det, är ett program för 20kr.

Och SM i Linköping brukar alltid bara dom bästa arrangemangen på hela året. Så jag hoppas vi ses där i helgen!!!!

Kategorier: 2015, Linköping, SM, Sviestad
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss