Kategorier

Dags för två dagar på Karlskoga motorstadion med Actionpics

Nu har det äntligen blivit dags att köra lite hoj igen. Under torsdag och fredag ska jag återigen jobba lite som instruktör åt Actionpics på deras bandagar på Karlskoga Motorstadion. Det har ju varit ett uppehåll ända sedan SM-deltävlingen på LMS senast, vilket varit både lite skönt och tråkigt. Efter allt strul vi haft under våren så var det skönt att släppa racingen i några veckor och samla tankarna lite. Men med så mycket positivt vi ändå hade med oss från SM-deltävlingen så har jag varit jäkligt sugen på att få köra lite igen.

Senaste bandagarna med Actionpics, på Gotland Ring, var ju mindre framgångsrika. Skitväder och strul med hojen hela helgen gjorde ju att jag bara fick ett par pass på en lånad hoj under sista dagen. Så dom nästkommande två dagarna kan bara bli bättre. Det ser ut att bli kanonväder under dom här dagarna, så det blir mycket värdefull och rolig tid i sadeln. Perfekt förberedelser inför nästa SM/SO deltävling som kommer att avgöras just på Karlskoga Motorstadion.

 

 

Kategorier: 2014, Actionpics, Karlskoga
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss