Kategorier

Dags för ytterligare två testdagar på Karskoga motorstadion

Dom första två dagarna på Karlskoga som kördes förra veckan gick väl tyvärr inte helt enligt planerna. Den första dagen gick körningen riktigt uselt faktiskt.

Det var ju första gången i Karlskoga i år och jag trodde väl i min enfald att det skulle ta några varv, eller kanske ett pass, att komma in i körningen igen och känna sig hemma på banan. Men jag kämpade nästan hela första dagen innnan det började kännas någorlunda. Rent mentalt så var jag inte där i körningen, kände mig inte riktigt taggad och det märktes på varvtiderna som var långt ifrån personbästa. Till andra dagen ändrade jag lite på cykeln och rent mentalt så kändes det lite bättre, men jag var fortfarande nästan en sekund över mitt pers. Men vi fick i alla fall riktigt mycket körning och ska man se det positiva i det så är det ju bra att köra av sig den där skiten på dom här testdagarna än att göra det på en tävlingshelg

Nu på måndag och tisdag så har vi ytterligare två testdagar i Karlskoga, och det är första gången jag ska få känna lite på Pirelllidäcken som används i PRO Superbike. Det ska bli riktigt intressant att se om vi behöver anpassa cykeln något till Pirellidäcken, och vad jag kan prestera för tider på dom.
Vi får hoppas på bra väder och mycket körning!

Kategorier: Karlskoga, Träning