Kategorier

Dax för final i SM och SO på Karlskoga motorstadion!!

Tänk vad fort en säsong går egentligen. Det känns som det inte var länge sedan vi stod nere på träningslägret i Anderstorp med en skuren vevaxel och kliade oss i huvudet, och nu är det redan dag för säsongens sista tävling.
Efter en tung inledning på säsongen med bromsproblem, elfel, ett dyrt motorras och massor av missad träning, så var det lite uppförsbacke dom första tävlingarna. Men nu på slutet så känns det verkligen som att jag börjar komma in i körningen igen, och nu är det sådär fantastiskt roligt igen att köra motorcykel.


I förra veckan så fick vi möjligheten att tjuvträna lite i Karlskoga då Tibble Trafikskola (som sponsrar Niklas Sjöstrand) hade hyrt banan för lite privat åkning under torsdagen och fredagen. Två hela dagar, nästan helt själva på banan lovade gott, men det blev lite struligt då Karlskoga Motorstadion missat lite och dubbelbokat dagarna. Så vi fick dela dagarna med två andra arrangörer, och dessutom hällregnade det hela fredagen, så det blev inte så mycket träning som vi hade hoppats. Men det var riktigt roligt, och vi hann med att köra upp 2 set däck i alla fall... Det finns bilder från träningsdagarna på hemsidan.


Nu till helgen är det alltså dags för finalen i SM och SO på Karlskoga motorstadion, och efter det positiva resultatet på Knutstorp senast så känns det riktigt kul att lasta bussen och åka iväg på torsdag. Karlskoga har ju historiskt sett inte varit nån av mina favoritbanor, och det är fortfarande den bana där det känns som att jag ligger längst ifrån toppförarna. Men nu till helgen så ska jag borra ner huvudet bakom kåpglaset och göra en rejäl putsning av personbästa, så får vi se hur långt det räcker.


Helgen är som vanligt en ”dubbelhelg” med friträningar på fredagen, och sen kval och race både lördag och söndag.


Ni som är intresserade av biljetter till säsongens sista race kan höra av er till mig, antingen på telefon eller via mail.

Kategorier: Karlskoga, SM, SO
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss