Kategorier

En rolig dag på Karlskoga Motorstadion!

I lördags så var jag med som instruktör och lekledare på Scanias Motorklubbs årliga bandag på Karlskoga Motorstadion. En bandag med både bilar och motorcyklar av alla dess slag. På plats fanns  även KTM som hade visning och provkörning av deras gathojar.

Det blev ju såklart inte så mycket träning eller tester av någon större betydelse för just min egen del, men det var riktigt kul att bara få åka lite hoj och ha roligt på banan. Dessutom är det riktigt roligt när man kan hjälpa någon annan fram till ett säkrare körsätt, eller snabbare varvtider. Roligast av allt är när man gett någon lite tips, och dom kommer fram efter passet och säger ”Fan, jag testade det där du sa. Och helvete vad bra det gick nu! TACK!” En riktigt go´känsla! 

Ett stort tack till alla glada MC-åkare, och Micke som höll i bandagen, för en väl genomförd dag!

Nu är det två veckors vila, både för mig och mina risiga axlar, innan vi packar ihop allt och åker till Gotland i två veckor för min första körning på Gotland Ring!

Ha’ det gott

Macke

Kategorier: Karlskoga, Scania
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss