Kategorier

Fantastiska dagar på Gotland!

Nu är vi nyligen hemkomna efter några fantastiska och intensiva dagar på Gotland och Gotland Ring. Det har varit massor av bra körning med Actionpics, blandat med en mysig mini-semester tillsammans med familjen på ”Öjn”.

Totalt så skramlade vi ihop 359 varv på banan, fördelat på 49 träningspass under 6 dagars körning på ”Ringen”. Så det kanske inte är sådär fantastiskt oväntat att gubben är lite sliten nu, både i kropp och knopp.

Vi åkte över till Gotland under onsdag förmiddag för några dagars semester innan det var dags för mig att åka till banan och kasta benet över Hondan igen. Sedan var det körning på Gotland Ring under fredag, lördag, och söndag. Semester med familjen måndag och tisdag, innan vi tog båten hem igen för att hinna med lite sommarfester och avslutning på förskolan med barnen, och några besök för min del hos naprapat Conny Lagestrand som gör sitt bästa för att hålla igång gubbkroppen.
Sedan flög jag tillbaka ner till Gotland på torsdag kväll för att fortsätta köra fredag, lördag, och söndag. Sedan var det bara att lasta och packa ihop alltsammans på måndag morgon för hemfärd mot fastlandet igen.

Som sagt, två ganska intensiva veckor. Men det har varit så fantastiskt roligt, och nyttigt. Och jag är så sjukt nöjd med Hondan som i princip har fungerat helt prickfritt under alla 359 varv jag körde på banan under dom här dagarna. Vi har blivit ännu bättre kompisar under dom här dagarna, och vi har lärt känna varandra lite bättre. Vi fick även tillfälle att testa lite inställningar och sånt under dom här dagarna, och även fast vi aldrig kommer tävla på den här banan så har det ändå varit väldigt nyttigt att lära sig hur hojen svarar på olika förändringar.

Nu behöver både hojen och gubbkroppen lite service och kärlek innan det är dags för nästa SM-deltävling på Linköpings Motorstadion den 26-28 Juni.

 

 

Kategorier: 2015, Actionpics, Gotland Ring
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss