Kategorier

Färdigkört för den här säsongen!

Tyvärr så är det nu klart att det är färdigkört för den här säsongen. Det blir defenitivt inga fler race i alla fall, men med lite tur så kan vi kanske klämma in nån träningsdag innan säsongen är över så jag åtministonde får stilla den värsta abstinensen. Det är tyvärr, precis som förra året, ekonomin som sätter stopp för racingen i förtid. Pengarna är tyvärr slut så det är bara att konstatera att det blir till att se resten av säsongen från sidlinjen.

Det känns verkligen jättetråkigt att inte kunna fullfölja hela säsongen. Särskilt eftersom resultaten har varit bra, trots att det inte blev något träningsläger och att jag inte har haft möjlighet att träna så mycket som jag velat. Körningen har väl i ärlighetens namn känts lite knackig men ändå har jag legat och fightats inom topp-10 totalt i PRO Superbike, vilket varit målsättningen inför säsongen. Som bäst så fick vi till en 8:e plats på Mantorp.

Så nu är det bara att ladda om och börja skissa på om- och hur vi ska få till en riktigt bra säsong 2013.

Jag vill självklart tacka alla fantastiska företag och personer som står bakom mig. Utan alla er så hade vi inte kunnat köra en enda meter på banan, och jag är så grymt tacksam.

Så fort administrationsgränssnittet för webbsidan är uppe och snurrar igen så kommer vi lägga upp bilder från Mantorp, och jag kommer att hålla er uppdaterade om hur det går inför 2013.

 

Ha' det gott

 

Macke

 

Kategorier:
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss