Kategorier

Förlängt sponsorsamarbete med AB Karl Hedin!

Vi kan nu stolt meddela att byggvaruhandeln AB Karl Hedin i Strängnäs och Granstedt Racing har kommit överrens om ett fortsatt sponsorsamarbete som sträcker sig över säsongen 2016.

Efter ett riktigt trevligt möte med Calle Insulander som är platschef på butiken i Strängnäs, så har det nu alltså blivit klart att AB Karl Hedin förlänger ytterligare ett år. Det blev även klart att som en del av att marknadsföra AB Karl Hedins egen produkt Bergslagspanel, så kommer vi att under 2016 utöver AB Karl Hedin även se Bergslagspanel's loggor på motorcykeln.

"Hedins" är ju Strängnäs största bygghandel, med väldigt gott rykte i branschen, och som nu även är inne i en väldigt expansiv fas i Strängnäs. Så vi i teamet är självklart väldigt glada och stolta över att dom väljer att nu fortsätta att vara en av dom större sponsorerna under 2016.

 

 

Mera om AB Karl Hedin och Bergslagspanel:

AB Karl Hedin bygghandel finns idag på 38 orter från Östersund i norr till Trollhättan i söder. Där jobbar sammanlagt ca 450 personer och omsättningen 2014 var drygt 1,7 miljarder.

Varje butik är anpassad efter de lokala förutsättningar som råder på varje ort. Det gäller både sortiment och unika kundlösningar.

Gemensamt för alla butiker är den höga kvalitén och långsiktigheten du ser när du tittar på deras produkter. Virket du köper hos AB Karl Hedin kommer ofta från deras egen skog, deras egna sågverk och deras egen förädling.

Bergslagspanel är ett exempel på ett av deras egna varumärken där dom har kontroll på träflödet och kvaliteten i alla led. Även när dom säljer andras varumärken gäller också höga kvalitetskrav.

Hos AB Karl Hedin handlar både proffs och hemmabyggare.

I deras butiker hittar du alltid trevlig och kunnig personal. Dom satsar fullt ut på att ha tillräckligt med personal för att dina väntetider ska bli minimala. Dom vet att det kostar pengar att behöva vänta.

Dom satsar också mycket på att ha en personal med hög kompetens. Flertalet av den personal dom har i sina butiker har sina egna specialområden för att kunna ge dig som kund rätt råd och maximal service.

AB Karl Hedin tillhandahåller allt som har med byggnation att göra vare sig du är proffs eller hemmafixare. Det kan vara allt från hammare och spik till färg, inredning, isolering, målad Bergslagspanel och trävaror.

Deras kunniga personal hjälper varje dag företag och privatpersoner att förverkliga sina byggdrömmar. Personalen har en gedigen och lång bakgrund inom byggnation och kompetens för mer än att bara sälja varor. Vissa har drivit eget byggföretag andra har andra erfarenheter av byggande, vilket innebär att dom kan hjälpa till med allt inom just ditt projekt.

Ofta hjälper dom till med mängdning, viss beräkning, materialval, specialtransporter den tid som passar dig.

Bergslagspanel är AB Karl Hedins egenproducerade panelvirke, som är en utomordentlig produkt att använda vid beklädnad av hus och andra byggnader. Virket består av trä urtaget ur centrumdelen av granstocken och varje bräda klyvs inne i deras måleri för att garantera en yta helt fri från föroreningar. Efter klyvning grundmålas den omedelbart för att sedan torkas och strykas ett varv till. Tack vare denna behandling får panelen bästa tänkbara start och kan sitta monterad på en vägg ända upp till fyra år innan det sista färglagret läggs på. Enkelt och bra!!!!

Mer information om AB Karl Hedin i Strängnäs hittar du på deras hemsida: http://www.abkarlhedin.se/bygghandel/karta/strangnas/  och mera information om Bergslagspanel hittar du på http://www.bergslagspanel.se

 

Kategorier: 2016, AB Karl Hedin, Sponsor
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss