Kategorier

Förlängt sponsorsamarbete med ett förnyat KE Screen!

Vi är väldigt glada att kunna meddela att Kenneth Eriksson Screen AB, som ända sedan starten 2003 har hjälpt oss i teamet, fortsätter att stötta oss även under 2015 med dekaler, banderoller, fordonsdekor, mm.

KE Screen gör nu en riktig nysatsning och flyttar från Åkers Styckebruk till nya stora lokaler i Gula Rosornas Företagsby i Strängnäs för att komma närmare sina kunder. Dessutom har man precis lanserat en helt ny hemsida.

I samband med flytten så investerar KE Screen även i nya maskiner för skärning, print, och laminering för att ytterligare förbättra servicen till sina kunder.

KE Screen utför det mesta inom dekaler, skyltar, banderoller, och etiketter. Och i och med flytten till nya lokaler så har man även tillgång till eget garage för att kunna sätta dekor på alla typer av fordon året runt.

Behöver du dekaler, banderoller, eller stripa upp din firmabil, så tveka inte en sekund att kontakta Fredrik eller Christer på KE Screen via mail på dekaler@kescreen.se eller på telefon 0159-300 90.

För mera information om KE Screen, kan ni besöka deras nya webbsida på www.kescreen.se

Kategorier: 2015, KE Screen, Sponsor
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss