Kategorier

Förlängt sponsorsamarbete med ICA Bengtssons

Nu har det blivit klart att ICA Bengtssons i Strängnäs återigen förlänger sitt sponsorsamarbete med teamet över 2016.

ICA Bengtssons har varit med oss sedan 2014, och ii i teamet är såklart väldigt glada över att dom nu valt att  fortsätta stötta oss i teamet. ICA Bengtssons är ett av dom företagen i Strängnäs som är allra bäst på att stötta det lokala föreningslivet, och det är jättekul att dom vill fortsätta att vara med på vårat lilla äventyr inom motorsporten också.

Vi vill rikta ett stort tack till Peter Hallgren och ICA Bengtssons för deras stöd under dom gångna säsongerna, och hoppas att vi kommer få ännu ett roligt år tillsammans.

Mer om ICA Bengtssons:

ICA Bengtssons är Strängnäs bästa matbutik och har sedan starten 1938 försett Strängnäsborna med matvaror både för vardag och fest. ICA Bengtssons är speciellt stolta över deras delikatessavdelning och festmat som du kan beställa till dopet, bröllopet, möhippan, festen eller för att förgylla en vanlig dag med dina vänner och familj.

Hos ICA Bengtssons kan du med ICA bankkort utföra enklare tjänster som uttag, insättningar och saldoförfrågan direkt i kassan när du handlar.

ICA Bengtssons tillhör även ett av postens serviceställen där du exempelvis kan köpa frimärken samt skicka och hämta brev och paket.

För mera information om ICA Bengtssons så kan ni titta in på deras hemsida på http://www.icabengtsson.nu/ eller klicka på deras logga här ovanför.

Kategorier: 2016, ICA Bengtssons, Sponsor
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss