Kategorier

Förlängt sponsorsamarbete med Mälarbåtar

Nu har det blivit klart att Mälarbåtar i Strängnäs AB, som varit en av dom större och mest trogna sponsorerna under alla åren, fortsätter att sponsra oss i teamet även under 2016. Mälarbåtar har varit med oss sedan 2006, och har under åren varit en av dom större sponsorerna av teamet, som inte bara hjälpt oss ekonomiskt, utan även med material som en återförsäljare av Duells hela sortiment. 

Vi i teamet är givetvis otroligt glada och väldigt tacksamma för all den hjälp vi fått tidigare under åren av Mälarbåtar, och för att dom vill fortsätta att vara med i gänget med sponsorer som lyfter fram teamet mot nya framgångar även under 2016!

 

Mera information om Mälarbåtar:

Mälarbåtar säljer nya Ryds, Linder, och Micore båtar, och har även många begagnade båtar till salu. På Mälarbåtar kan du även hitta Honda, Evinrude, och Mercury båtmotorer samt tillbehör från bl.a Quicksilver, och Duells. 

Dom erbjuder mycket bra service med personlig kontakt, snabba reparationer och bra vinterförvaring av båtar.

Mälarbåtar i Strängnäs är helt enkelt en komplett båthandlare!

För mera information om Mälarbåtar så kan ni titta in på www.malarbatar.se

Kategorier:
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss