Kategorier

Förnyat sponsorsamarbete med BOTAB!

Nu har det blivit klart att BOTAB, en av våra mest trogna sponsorer som har varit med och stöttat oss ända sedan 2006, har valt att förlänga sitt sponsorsamarbete med teamet över 2016 års säsong.

Vi i teamet är såklart otroligt glada och väldigt tacksamma för all den hjälp vi fått tidigare under åren av BOTAB, och för att dom vill fortsätta att vara med i gänget med sponsorer som lyfter fram teamet mot nya framgångar även under 2016.

 

Mer information om BOTAB:

BOTAB har konstruerat, tillverkat, och sålt lyftutrustning sedan början av 70-talet. Deras långa och breda erfarenhet löser dom flesta förekommande lyftproblemen och dom erbjuder kompletta, nyckelfärdiga lösningar, baserade på deras produktprogram och egna konstruktioner.

BOTAB´s affärsidé är att erbjuda sina kunder kompletta system, komponenter och tekniska lösningar för lasthantering, som skall bidra till en effektivare materialhantering, minskade konstnader samt minskad risk för arbetsskador.

BOTAB har under mer än 40 års tid hela tiden värnat om kompetensen i företaget när det gäller konstruktion inom mekanik, el, elektronik och pneumatik. Därför kan dom erbjuda sina kunder lösningar som är anpassade efter behovet. Vare sig det rör sig om helt unika lösningar, eller anpassning med någon av deras agenturprodukter. Med moderna datorhjälpmedel och konstruktion i 2-D och 3-D CAD-teknik står dom väl rustade inför kommande utmaningar.

 

För mera information om BOTAB så kan ni titta in på www.botab.se

Kategorier: 2016, Botab, Sponsor
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss