Kategorier

Helt OK tisdagskväll på Linköpings Motorstadion!

Det blev en ganska lyckad tisdagskväll på Linköpings Motorstadion igår när vi åkte ner för att få lite tid i sadeln innan SM´et avgörs på samma bana nu till helgen.

På vägen ner så stannade jag först till hos en av mina sponsorer, Strängnäs Bilforum, och fick låna en lite mindre buss för eftermiddagens resa. Sedan stannade jag till hos CRAMO i Strängnäs och pratade lite skit med Örjan, tanka bussen och fick lite trevliga paket med förbrukningsamaterial av honom. Tack Örjan!

Sedan började resan ner mot Linköping, och ett snabbt stopp i Finspång för att möta upp med Mats Olsson från LAPTIMER.se för att få en ny Starlane Athos GPS-RW att testa.

Nya hjälmarna från MAX MC. Soumy Excel Stars Foto: Johan Lorant.Körningen kändes riktigt skakig. Jag hade inte suttit på cykeln sedan SM på Anderstorp då det har varit väldigt mycket på hemmaplan ett tag nu med utbyggnad av hus och tillskott i familjen. Det var också första gången på Sviestad på nästan ett år. Så hela första passet gick åt till att försöka hitta rätt växlar och bromspunkter runt banan, och framförallt spårvalet som var helt borta. Det kändes också otroligt stelt och ovant med nytt ryggskydd och ny hjälm. Men redan till andra passet så satt första personbästa tiden, trots att körningen ärligt talat kändes bedrövlig.Väl framme på plats så blev det lite stressigt att få iordning på allt, och hinna få fart på nya laptimern innan första passet, men det gick fint. Det var också första gången jag skulle använda dom nya Suomyhjälmarna och ryggskyddet från MAX MC. Så det var mycket nytt igår!

En ytterligare bonus är ju att få se sig själv på bild på dom stora reklampelarna utanför Linköping där man gör reklam för helgens tävlingar. Riktigt roligt! Det kändes givetvis skönt med en skapligt varvtid, men hela den putsningen av personbästa skall nog tillskrivas asfalten på Linköpings Motorstadion som är ny nästan runt hela banan. Riktigt fint!! Bra jobbat LMS!

 Foto: Johan LorantKvällen får väl ändå anses om lyckad då ja fick uträttat precis vad som var planerat. Köra av lite ringrost, inspektera nya asfalten, kolla av att hojen fungerar som den ska, köra in lite ny utrustning, och installera den nya laptimern. Sen blev det en putsning av personbästa som en liten bonus.


Nu laddar vi för avresa ner mot Linköping på torsdag igen för att köra SM-deltävling 5 och 6 i helgen. Hoppas vi ses där!

Kategorier: Linköping, Träning