Kategorier

Inför första testerna på Anderstorp

Nu till helgen är det ÄNTLIGEN dags att sätta sig på hojen igen när vi åker ner till Anderstorp på tre dagars tester. Det känns så otroligt roligt att äntligen få köra lite hoj igen, och det har känns väldigt frustrerande att sitta hemma och läsa om alla konkurrenter som varit utomlands och tränat hela våren. Nu har vi mycket att ta igen, och bara tre dagar på oss.

Hojen har varit isärplockad och ska under dagarna nu monteras ihop, så det blir lite avrostning både för hojen och för föraren nu i helgen.
Fjädringen har varit på service hos Berna Racing, som sin vana trogen alltid gör ett kanonjobb, och motorn har varit inne på en liten översyn och kontroll på Honda MC Center i Södertälje. Kåporma har vi dock inte hunnit lacka ännu, så det blir premiär för den nya lacken på STCC helgen på Mantorp i början på maj.

Såhär såg det ut senast vi var på Anderstorp, för ett år sedan. Foto: Peter IgelhammarTill helgen får vi låna transportmedel av orkestern Dibz, som så snällt lånar ut deras Mercedes Sprinter till oss. Detta är för att den vanliga bussen vi brukar åka med bara har 3 sittplatser. Så för att slippa åka två bilar fram och tillbaka till Anderstorp när hela familjen följer med så lånar vi deras 6-sitsiga buss. Det blir lite trängre i lastutrymmet, men vi får packa lite smartare så borde det gå att klämma in allt.

Vi har en gedigen lista över saker som ska gås igenom och testas under dom här tre dagarna, så vi hoppas på bra väder och inte allt för låga temperaturer.

Vi kommer som vanligt att löpande uppdatera både på min Facebook sida, och på Twitter under helgen. Och sen kommer en längre rapport på hemsidan och via nyhetsbrevet efter helgen. Det kommer nog också att dyka upp en del filmat material från våra nya kameror från Action Cameras, så håll utkik.


Kategorier: Träning