Kategorier

Inför Nordiska- och Svenska Mästerskapen i Karlskoga

Det känns som att det var sjukt länge sedan vi passerade målflaggan nere i Linköping senast, och nu är det äntligen dags för race igen.

Nu till helgen så beger vi oss mot Karlskoga motorstadion för att köra den kombinerade deltävlingen i Nordic Championships och Svenska mästerskapen.

Det kan eventuellt kanske, rent teoretiskt alltså, bli lite rörigt att hålla isär begreppen under helgen då deltävlingen räknas in i både Svenska- och Nordiska Mästerskapen. Två serier som dessutom kör under olika tekniska reglementen. Dessutom är SM ett sk. öppet nationellt mästerskap, vilket gör att förare från andra nationer har rätt att delta och tävla om SM-poäng. Finns alltså viss risk för att det kommer vara en salig blandning av nationaliteter, som tävlar i båda- eller ena av serierna, som avgörs i samma race. Kan bli marigt att hålla isär resultatlistorna när allt damm har lagt sig...

Vi åker ändå dit med en rätt så go känsla i kroppen efter senaste racet i Linköping, och det känns som vi gör små- men stadiga framsteg varje gång vi är ute på banan.

Målsättningen med helgen är enkel... Att köra snabbare än vi gjorde på Ducatin, och ha svinroligt... 

Länk till tilläggsreglerna (med tidsshema) och anmälningslistor hittar ni HÄR

Ni hittar dessutom ett tidsschema i galleriet nedan.

 

Kategorier: 2015, Karlskoga Motorstadion, Nordic Champs, SM. NC
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss