Kategorier

Inför PRO Superbike / STCC Mantorp!

Nu i helgen är det äntligen dags att tävla lite igen. Denna gång är det STCC på Mantorp park strax söder om Linköping. Efter att ha missat SM-deltävlingen på Linköpings motorstadion så har det varit ett ganska långt uppehåll i tävlandet nu, och jag är riktigt sugen på att tävla igen. Det känns som att det har varit lite mycket strul och fokus på annat mellan racen nu, och det var inte direkt så att det pirrade i kroppen direkt när det var dags att tag i inte alltid så roliga lastningen och packningen inför avfärden. Att det dessutom utlovats riktigt skitväder i helgen gjorde inte saken bättre. När jag kollade på SMHI idag så skulle det t.ex komma 53.3mm regn på lördag. Men så fort vi kom ner på plats i depån och började lasta ur och resa tält, så började det pirra sådär skönt i magen igen… Och SMHI har ju haft fel förr… :)

Målet för helgen är som vanligt topp-10 i PRO Superbike. Samt nytt pers på Mantorp park, något jag inte lyckades med när vi var här senast. Men nu jäklar!!

Racet på lördagen direktsänds som vanligt i Canal+, och för er som vill titta på riktigt racing på plats så får ni höra av er till mig ang. biljetter.

Jag uppdaterar Facebook och Twitter löpande under helgen, och återkommer med en racerapport via nyhetsbrev och hemsidan i början på nästa vecka!

Ha’ det gott

Macke

 

Kategorier: Mantorp, Pro Superbike, STCC
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss