Kategorier

Inför SM-finalen i Linköping

Nu till helgen är det äntligen dags att kasta benet över hojen igen när det är dags för finalen i Svenska mästerskapen på Linköpings Motorstadion.

Det är såklart med blandade känslor jag ser fram emot helgens tävlingar. Det ska bli så sjukt roligt att få köra lite race igen, och det var länge sedan jag körde på Linköpings motorstadion, men samtidigt är det ju säsongens sista race. Och det känns lite vemodigt.

Helgens tävling kommer nog bli riktigt rolig både för publik och förare. Arrangörsklubben Linköpings Motorsällskap (som är min hemmaklubb) har lagt ner mycket tid och energi på att skapa ett bra arrangemang i år. Det blir mycket körning för oss deltagare, och för publiken kommer det att bli medåkning på banan (på både 1, 2, och 4 hjul), prova på för både barn och vuxna (Segway, El-trial mm.), uppvisning med modellflyg, publikvärdar, utställningar, försäljning, och mycket mera. Ett riktigt bra arrangemang för hela familjen.

Jag har lite svårt att sätta någon bra målsättning för helgen rent resultatmässigt då jag inte vet exakt hur startfältet kommer att se ut. Jag har inte heller suttit på hojen sedan SM/SO i Karlskoga för 7 veckor sedan, och det var länge sedan jag körde på Linköpings motorstadion. Men såklart så siktar man alltid på personbästatider, och topp-10... Sen får vi se hur långt det räcker...

Tidsschema: http://www.lmsroadracing.se/medlemsinfo/protokoll2/doc_download/266-tidshema-sm-2013

Länk till LMS Roadracing med mera info: http://www.lmsroadracing.se/sviestadloppet

För er som är intresserade av biljetter till tävlingen, så är det bara att höra av sig till mig.

 

 

 

Kategorier: Final, Linköping, SM