Kategorier

Inför SM Linköping

Nu till helgen är det dags för årets tredje deltävling i SM serien, och den går av stapeln nere på min hemmabana i Linköping.

Inledningen på säsongen har varit minst sagt strulig, och med bara ett fåtal varv i kroppen så känns det som att förutsättningarna för helgens tävling kunde varit bättre. Och till detta kan nu tilläggas att våran lilla son som redan skulle varit född för länge sen ligger kvar i Idas mage och har det skönt. Detta betyder att det kan smälla till när som helst nu, och vi går på helspänn hemma och väntar. Detta gör det lite osäkert om det ens blir någon tävling för min del i helgen.

Om det blir så att han inte kommit innan helgen så finns det en möjlighet att det blir tävling för mig. Då har vi gjort klart med Tompa Racing att vi får dela tält och depåplats med dom så vi kan packa ihop snabbt som attan och bege oss hemåt med ilfart om det nu skulle hända nåt på barnfronten.

Så om Ida och babyn mår bra, och allt är lugnt och ingen födsel är på gång så kan det äntligen bli racing i helgen vilket vore fantastiskt roligt.

Om det inte blir racing, så betyder det ju att vi uppleva födseln av vårat första barn, vilket inte heller är så tokigt… He he he.

Kategorier: Linköping, SM
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss