Kategorier

Klart med operation av axeln

Det har varit ganska tyst härifrån sedan säsongen avslutades. Men vi har jobbat på för att försöka få till en riktigt bra satsning för 2014. Det är lite nyheter på gång, men inget är klart ännu. Men det ser ut att bli riktigt bra, och roligt, även 2014.

En del sponsorer har redan nu aviserat att dom vill fortsätta stötta oss även 2014, och en del nya verkar också tillkomma, vilket är riktigt roligt. Men mer om detta när allt blir klart.

Vad som är klart redan nu är att jag äntligen fått ett datum för operation av höger axel, som orsakat mest problem den senaste tiden. Den 9:e december så kommer läkarna att utföra vad som kallas en "lateral klavikelresektion" på höger axel, vilket i stort sett innebär att man kapar av 10-15mm av nyckelbenet i leden mot skulderbladet. Detta gör man för att få bort den strulande AC-leden och göra mer plats mellan benen. Det är normalt sett ca. 3 månaders rehabilitering innan man är fullt återställd efter en sådan operation, så det ser inte ut som att vi kommer hinna göra båda axlarna innan säsongen drar igång igen. Men jag kommer jobba stenhårt för att komma tillbaka så snabbt som bara möjligt.

 

Kategorier: Axel, operation, skada

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss