Kategorier

Lägesuppdatering

Just nu jobbar jag på stenhårt med rehab träningen av axeln för att kunna köra igång med den "riktiga" fysträningen så fort som möjligt.

Precis som alltid med sån här form av rehabilitering så går det ganska fort i början, och jag gör stora framsteg hela tiden. Redan på fjärde dagen efter operationen så lyckades jag lyfta en trästav ovanför huvudet för första gången. Något som jag hade som målsättning att klara inom en vecka.

Eftersom jag gjorde exakt samma operation på höger axel förra vintern, så vet jag precis vad som väntar och kan också använda det som lite av en referens till hur bra det går den här gången. Och just nu känns det MYCKET bättre än efter förra operationen. Rörligheten kommer tillbaka i snabbare takt, och svullnaden har gått ner mycket snabbare också. Så det känns riktigt positivt!

Igår var jag och tog bort stygnen efter operationen, och såren såg riktigt bra ut. Skönt att bli av med stygnen och plåstren då dom stretade och tog emot lite när jag gör sjukgymnastiken.

Jag vill rikta ett stort tack till BalanZe gym som låter mig vara där och träna som vanligt. Just i en sån här situation när man behöver full fokus och många timmars träning så känns det extra viktigt att kunna vara på ett riktigt bra gym med bra utrustning och bra lokaler. 

Kategorier: Axel, BalanZe, operation, rehab
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss