Kategorier

"Lågsäsong"

Trots att det ännu är en stund tills säsongen drar igång på riktigt framme i april så ligger vi inte direkt på latsidan i teamet. Sponsorjakten pågår för fullt, och vi sliter hårt för att knyta både nya och gamla samarbetsparter till oss i teamet, och få ihop tillräckligt med pengar för att köra en säsong till.
Eftersom SVEMO och STCC inte ännu lyckats komma fram till ett färdigt upplägg om hur säsongen kommer att se ut så vet vi fortfarande inte vilken serie vi skall köra. Jag lutar lite åt Scandinavian Open nu, dels eftersom dom har ett färdigt upplägg klart som verkar riktigt bra, och att antalet tävlingar och avgifter passar oss. Kul också att komma utomlads och köra lite.

Under tiden så jobbar jag själv hårt på att komma i form rent fysiskt. Målet är att bli av med några kilo och blir lite uthålligare till säsongen drar igång. Det blir en hel del träning hos en av våra samarbetspartners BalanZe där jag kör en blandad träning. Det blir mycket kick/boxning, crossfit, löpning, och lite vanligt gymmande.

Nu har ju äntligen isarna lagt sig här i krokarna också, så vi kan dra igång med min absoluta favoritträning. Åka motorcykel! Det finns egentligen ingen annan träningsform som förbereder en lika bra för roadracingen som att sitta på en crosshoj. Det är riktigt jobbigt, och man får träna mycket uthållighet, och det tar på exakt samma muskler som när man kör roadracing. Men framförallt så är det fantastiskt roligt, trots att jag i ärlighetens namn inte är någon större fantom i sadeln på crosshojen.
I söndags så var det ispremiär för den här vintern, och det blev en härlig dag med mycket åkning, korvgrillning, och ett roligt gäng.

Vi hoppas att isen ligger kvar länge nu så det blir en lång vintersäsong. Jag återkommer givetvis med flera nyheter så fort dom trillar in.Det blev en hel del fina bilder också från den duktiga fotografen Denniz Blomberg. Kolla in på hans hemsida www.dbfoto.se om ni vill se snygga bilder.

Jag vill passa på att tacka en annan samarbetspartner också, MAX MC, som ordnat med en ny crossutrustning från Progrip till mig så jag SER UT som ett proffs i alla fall, trots att jag kör som en kratta.

Kategorier: Cross