Kategorier

Macke gästar Roadracing.SE podden!

Här kommer ett litet tips på ett bra pod-avsnitt att avnjutas i hängmattan under sommaren.

Eller ja... bra och bra förresten... Så bra det nu kan bli när man har det tveksamma omdömet att ha mig som gäst i någon form av POD sammanhang. Men för er som orkar slösa bort lite drygt 1,5h av eran sommar på att lyssna på mitt osammanhängande babbel om racing, livet i almänhet, recept på en racemacka, och motorcyklar. Så kan ni lyssna på Roadracing.SE podden på Soundcloud.

Det blev i alla fall ett riktigt trevligt möte med Dan Höijer från Roadracing.SE

Roadracing.SE är en del av SVEMO’s nya satsning på svensk roadracing. Gänget bakom Roadracing.SE driver hemsidan såklart, men gör även ett stort arbete med media, foto, samt just den här POD’en. En sjukt bra satsning för att lyfta sporten i Sverige.

Dessutom är det också dom som producerar livesändningarna från tävlingarna som man kan se på www.svemoplay.se Ett sjukt bra initiativ som kan bli hur bra som helst! Ett tips är att ni även kan gå in där och kolla på dom gamla racen från Anderstorp och Linköping.

POD-avsnittet med mig spelades in en kväll under SM-premiären nere på Anderstorp, och släpptes för någon vecka sedan. Det blev ett riktigt trevligt möte med Dan Höijer där vi pratade om allt mellan himmel och jord, och där lite drygt 1,5h bara flög förbi.

Ni hittar avsnittet på SVEMO’s kanal på Soundcloud.com eller genom att klicka på den här direktlänken till avsnittet.

Kategorier: 2018, POD, radio, Roadracing.se
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss