Kategorier

Naprapat Conny Lagestrand fortsätter att sponsra även 2012!

Nu har det blivit klart att Naprapat Conny Lagestrand fortsätter att sponsra även under 2012.

Conny är en riktig klippa som under åren har varit till MYCKET stor hjälp både med att förebygga och hjälpa till att läka skador och krämpor som jag drabbats av. Med naprapatbehandlingar, massage, värme, och laserterapi så har Conny snabbat på läkningsprocessen och förkortat mina skadeperioder avsevärt. Regelbundna behandlingar har också gjort att jag kunnat tävla och träna utan några låsningar i kroppen eller stela muskler vilket givetvis förbättrat mina resultat på banan. Därför är jag givetvis väldigt glad och tacksam att Conny valt att fortsätta hjälpa mig även under 2012.

Om ni har ont någonstans så kan jag alltså varmt rekommendera att ni kontaktar Naprapat Conny Lagestrand som håller till både på Hälsostudion i Eskilstuna, och i sina egna klinik Akuta Rygg på Finningevägen i Strängnäs. För att boka tid i Eskilstuna så ring 016-131398, och i Strängnäs så ringer ni 0152-10919. För akuta problem så når ni Conny på 0708-110199.

För mer information, gå in på Connys hemsida www.laser.nu/akutarygg/ eller Hälsostudions hemsida på www.halso-studion.se

Kategorier: Naprapat Conny Lagestrand, Sponsor
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss