Kategorier

Naprapat Conny Lagestrand levererar igen!

Som en del av fysträningen så brukar jag spela innebandy med ett kompisgäng på onsdagar, och förra onsdagen så var olyckan framme. I slutet på träningspasset så drog jag sönder en vadmuskel och såg framför mig hur all träning skulle behöva avbrytas i flera veckor framöver, och hur det skulle bli tufft att kunna köra hoj på första träningslägret som bara var 2 veckor bort.


Extra surt var det att jag nu skulle dra igång fysträningen ordentligt med nytt gymkort, kosttillskott, och ett nytt träningsprogram. Allt blev lagt på is.

Men återigen så har Naprapat Conny Lagestrand klivit fram och uträttat underverk. Han har utfört mycket täta behandlingar nu under en veckas tid med laser, värme, massage, och allt man kan tänka sig. Han har också lagt upp strikta förhållningsregler om vila, tryckförband och kyla, samt lagt upp vad som ska ingå i rehab träningen. Och bara ett par dagar senare kunde jag gå utan att halta, och mindre än en vecka efter skadan kunde jag börja cykla på motionscykeln.

Jag har hållit på med massor av sporter hela livet och sträckt, stukat, brutit, vrickat, och slagit mig så många gånger att jag tappat räkningen för länge sedan. Men jag har aldrig varit med om att återhämtningen gått så här fort någon gång.

Ett stort tack till Conny för all hjälp!

Kategorier: Naprapat Conny Lagestrand
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss