Kategorier

Ny samarbetspartner, Action Cameras!

För att fortsätta att utveckla teamet och upplevelsen för racingfans och sponsorer så tar nu Granstedt Racing steget in i film och videovärlden genom ett samarbete med Action Cameras. Action Cameras kommer att förse teamet med kameror och tillbehör av märket Drift för att vi ska kunna producera bra och underhållande filmer från träningar och tävlingshelger. Vi har sedan tidigare funnits på nätet genom våran egen hemsida och Facebook, och nu utökar vi närvaron med en engelsk Twitterfeed för våra utländska vänner och en egen YouTube kanal där våra filmer kommer att läggas ut. Dessutom kommer filmerna genom samarbetet med Action Cameras även att läggas upp på deras webbsida.

Action CamerasAction Cameras startades i London 2006 och är nu den största återförsäljaren av action kameror, fästen och tillbehör i Europa. Dom lägger ned mycket tid och kraft på kundservice vilket innebär kännedom om de produkter de säljer - detta har blivit ett vinnande koncept. 
Action Cameras vill tillhandahålla produkter som låter sina kunder spela in och dela med sig utav sina erfarenheter och äventyr. Då alla har olika budgetar och behov försöker de ha ett brett och relevant utbud. Allt från nybörjar- till proffskameror.

Sedan starten 2006 så har nästan varje modell av hjälmkamera som sålts i Europa blivit lanserade av Action Cameras. Detta inkluderar: ATC2K, POV.1, Blackeye, GoPro Hero 2, Helmet Hero, X170 och Action Camera bullet kameror för att nämna några.
Utöver det faktum att vi ofta har varit först med lanseringar har vi alltid legat i framkanten när det gäller marknadsföring av denna typ av kameror. Vi har jobbat hårt med att få fram begreppet ”Action-kameror” i press och sedan lanseringen har vi snabbt fått ett rykte att vi tillhandahåller hög kvalitet som backas upp med bra support. Vi har tillhandahållit kameror till flertalet F1 team, Red Bull air racers, British Superbiketeams, rally teams, Tv-bolag och tusentals extremsportsutövare runtom i Europa och vi ser detta samarbete med Granstedt Racing som ett naturligt del i detta arbete säger Emma Croxford på Action Cameras. Modellen som Granstedt Racing kommer att använda heter Drift HD, och är enligt vår erfarenhet den kamera som just nu är bäst lämpad för denna typ av motorsport fortsätter hon.

Vi i teamet är givetvis riktigt exalterade över det här samarbetet och tror att det kommer generera mycket mervärde både för oss själva och för dom som följer oss och sporten. Vi hälsar Action Cameras hjärtligt välkomna in i gänget med sponsorer och samarbetspartners för 2012.

Action Cameras webbsida hittar ni genom att klicka på loggan här ovanför,eller gå in på www.actioncameras.se och teamets YouTube kanal där vi kommer lägga ut filmer under säsongen heter MackeGranstedt. (http://www.youtube.com/user/MackeGranstedt )

Kategorier: Action Cameras, Sponsor