Kategorier

Ny sponsor: Beijer Byggmaterial

Nu såhär precis när säsongspremiären står för dörren så kommer ytterligare ett glädjande besked. Nu har det blivit klart med ett nytt sponsorsamarbete med Beijer Byggmaterial under säsongen 2014.

Beijer Byggmaterial, med rötter i ”Handelsfirman G Beijer” som grundades i Malmö redan 1866, har sysslat med byggvaror sedan 1970 och är idag en av landets största och mest välsorterade bygghandelskedjor. Beijer finns på 66 orter, från Kiruna i norr till Malmö i söder, och säljer till både stora- och små byggföretag samt privatpersoner. Beijer omsätter idag ca 5 miljarder kronor om året, och har ca 1300 anställda runt om i landet.

Byggvaruhuset i Strängnäs hittar ni i Sandåsa mellan Malmby och Stallarholmen, och väl värt ett besök. Här hittar ni ett komplett sortiment av byggvaror och verktyg, och en trevlig och kunnig personal som hjälper dig att hitta rätt. Så ska du bygga eller göra om något hemma, eller bara handla lite verktyg eller arbetskläder, så är Beijer Bygghandel det självklara valet i Strängnäs.

Vi i teamet är givetvis väldigt glada över det här samarbetet, och hoppas att vi ska ha både glädje och nytta av varandra!

Kategorier: 2014, Beijer, Sponsor
 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss