Kategorier

Ny sponsor: Colorama i Strängnäs AB!

Vi har nu glädjen att få välkomna ännu ett nytt företag in i det glada gänget av samarbetspartners för säsongen 2017. Det har nu efter ett trevligt möte med Tony Larsson och Lars Silén på Colorama i Strängnäs AB, blivit klart att dom går in och stöttar teamet under den kommande säsongen.

Vi i teamet är såklart väldigt glada och tacksamma över att Colorama i Strängnäs AB vill vara med i gänget av samarbetspartners och sponsorer. Vi är också glada över att vi kan fortsätta att attrahera nya samarbetspartners utanför motorcykelbranschen och fortsätta att bygga en bred grund av partners och sponsorer.

Vi i teamet hoppas, och tror, att vi kommer att få en riktigt rolig säsong tillsammans.

Välkomna in i gänget!!!

 


Mer information om Colorama i Strängnäs AB:

Färghandeln Colorama i Strängnäs grundades under våren 2005 av Lars Silén och Tony Larsson. I början drevs den som självständig butik, men i samband med att Colorama drog igång sin verksamhet 2007 så hoppade Tony och Lars genast på tåget och idag är Colorama i Strängnäs en av de 178 butiker i kedjan som ligger utspridd över hela Sverige. Under 2015 så flyttade Colorama från Trädgårdsgatan i centrala Strängnäs till nya lokaler på Dammvägen 12. I och med flytten till dom nya lokalerna har det fått bättre parkerings- och lastmöjligheter, vilket blivit ett riktigt lyft för butiken.

Colorama i Strängnäs har ett brett sortiment av färger, lacker, tapeter, oljor, verktyg, mm. och lägger stor vikt vid att kunna erbjuda rätt produkter och riktigt bra service för såväl privatpersoner som proffsmålare.

För mera information om Colorama i Strängnäs så kan ni titta in på deras Facebooksida (och såklart gilla den så ni inte missar något erbjudande) genom att klicka HÄR. Eller titta in på deras webbsida genom att klicka HÄR

 

Kategorier: 2017, Colorama, Sponsor

Bild

VI SÖKER ALLTID FLER SAMARBETSPARTNERS

Bli en officiell sponsor, samarbetspartner, eller leverantör till Magnus "Macke" Granstedt Roadracing Team. Kontakta oss genom att klicka på länken nedan.

Kontakta oss